FeelGud logo
FeelGud quote
FeelGud
[apvc_embed type="customized" border_size="2" border_radius="5" background_color="" font_size="50" font_style="normal" font_color="" counter_label="+" today_cnt_label="Today" global_cnt_label="Total" border_color="" border_style="solid" padding="5" width="200" global="false" today="false" current="true" icon_position="" widget_template="None" ]

Smiles and counting.

Onze missie? Zo veel mogelijk mensen in België een gud gevoel geven en een glimlach op hun gezicht bezorgen. Gewoon, zomaar. En jij? Jij kan ons daarbij helpen!

FeelGud phone backgroud

Wil jij ook graag je dagelijkse portie gud vibes?
Download dan gratis onze feelgud phone wallpapers!

Wil jij ook graag je dagelijkse portie gud vibes? Download dan gratis onze feelgud phone wallpapers!

Koop een kaartje en maak iemand blij !

Wij deelden hoogst persoonlijk reeds meer dan 300 bloemen uit en 300 kaartjes om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren, maar natuurlijk kunnen we jouw hulp gebruiken om nog véél meer gud vibes te verspreiden.

Met deze actie willen wij jou eraan herinneren om de mensen die je graag ziet eens te bedanken voor wie ze zijn en wat ze voor je betekenen, gewoon, zomaar, zonder dat ze het verwachten. Want dat doen we eigenlijk veel te weinig, toch?!

Bestel hieronder je kaartje, schrijf je boodschap bij je bestelling en wij sturen het op naar de persoon die jij graag ziet.
Gud vibes gegarandeerd!