ALLES WAT JE NODIG HEBT OM MÉÉR HARD TE LOPEN MET MINDER BLESSURES!

Wil jij graag starten met lopen, langere afstanden lopen of je PR verbeteren op je favoriete loopafstand? En dat allemaal liefst zonder blessures op te lopen?

Bij Feelgud vind je alles wat je hiervoor nodig hebt:

  • verschillende loopschema’s voor beginners en gevorderden, van 5km tot marathon
  • Ondersteunende core-stability workouts, loopdrills, stretchoefeningen en meer
  • Krachttrainingsschema’s voor lopers
  • workshops sportvoeding, blessurepreventie en meer

Kortom: everything you need to have a Gud Run.

Feelgud hielp reeds meer dan 3000 lopers op weg, zonder blessures, ben jij de volgende?!

Loopschema's

In het Feelgud membership vind je een ruim aanbod aan efficiënte, evidence-based based loopschema’s. Van schema’s voor je eerste 5 km, tot schema’s om je halve marathon pr te verbeteren of zelfs een eerste marathon. te kunnen lopen De schema’s zijn zo opgesteld dat de kans op blessures zo minimaal mogelijk zal zijn.

Onze loopschema’s zijn opgesteld door een expert in het vak en werken met trainingen op basis van verschillende hartslagzones. De loopschema’s zijn vergezeld van duidelijke instructies in hoe je deze kan berekenen.

Je kan de loopschema’s te combineren met de ondersteunende trainingen uit het membership (lees meer hieronder) om de kans op typische loopkwaaltjes zoals een runner’s knee of shin splints drastisch te verminderen. In het membership krijg je zowel toegang tot de loopschema’s als de ondersteunende trainingen én nog veel meer. Je hoeft dus niet nog apart een schema aan te kopen! Meer lezen over het membership kan je HIER.

Scroll hieronder om eens een kijkje te nemen tussen ons uitgebreide aanbod aan trainingsschema’s!

Ondersteunende trainingen

Baby we are born to run, zong Bruce Springsteen ooit. En eigenlijk is dat ook grotendeels waar. Jammer genoeg heeft onze sedentaire levensstijl er alleen voor gezorgd dat ons lichaam zich zo heeft aangepast dat lopen niet altijd meer vanzelfsprekend is. Dit met allerlei typische loopkwaaltjes zoals shin splints, runners knee en dergelijke als gevolg. 

Meestal liggen deze typische blessures aan enerzijds onderactieve en anderzijds overactieve of te stramme spieren, die een evenwichtig looppatroon moeilijker maken. Het goede nieuws is dat je hier wel iets aan kan doen.

Bij Feelgud vind je een ruim aanbod aan ondersteunende trainingen om je lichaam run-ready te maken, je looptechniek te verbeteren en je kans op blessures drastisch terug te dringen.

Alle ondersteunende trainingen maken net zoals de loopschema’s ook deel uit van het Feelgud Membership. 

Als member krijg je onbeperkt toegang tot alle ondersteunende trainingen en loopschema’s.

Het membership bevat dus alles om jou als loper verder te helpen naar een blessurevrije loopcarière.

Workshops voor lopers

Word je Feelgud PRO member? Dan krijg je maandelijks naast alle loopschema’s en workouts ook toegang tot een nieuwe workshop. Gaande van sportvoeding, het nut van supplementen tot blessurepreventie voor lopers.

Een PRO abonnement heb je al vanaf 22,65€ per maand bij een jaarabonnement (271,8 in één keer te betalen) of 33,98€ bij een maandabonnement!