Hi sunshine,

How are you feeling today? Feeling gud?

No worries als het antwoord op die vraag neen is, we’re here to help you with that. Onze feelgud missie is om jou as gud as possible in your own skin te laten voelen: zowel mentaal als fysiek.

Neem een duikje in ons feelgud universe en ontdek hoe ons aanbod jou kan helpen om meer gud vibes naar boven te halen. 

But first: let’s get to know each other!

It’s time to feel gud!

Gudrun Feelgud

Hi, my name is Gudrun

Een enthousiaste psycholoog en personal trainer on a mission.

Als ik mensen vraag om mij in enkele woorden te omschrijven dan hoor ik meestal: energiek, enthousiast, lief, harde werker, gepassioneerd en doorzetter. Maar vooral ook a girl on a mission.

Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen op deze wereld te helpen om zich beter in hun vel te voelen, op alle mogelijke manieren die ik kan bedenken.

The Fittest You
Flair - Feelgud
Flair - Feelgud

Ik droom van een wereld waarin iedereen beseft dat je echt veel meer uit het leven kan halen als je eindelijk in jezelf leert geloven. Een wereld waarin zelfhaat plaats maakt voor zelfcompassie en waarin “goed genoeg” het streven naar perfectie kan vervangen. Een wereld waarin sporten gewoon weer leuk kan zijn in plaats van enkel een manier om calorieën te verbranden. Een wereld waarin mensen in de eerste plaats naar hun eigen lijf leren luisteren in plaats van de verwachtingen van de maatschappij. Een wereld waarin iedereen in zijn eigen kracht kan staan en alles uit het leven kan halen.

Van verlegen meisje naar krachtige vrouw

Wanneer ik vandaag de dag in de spiegel kijk dan zie ik een krachtige vrouw met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Dit is echter lang niet altijd zo geweest.

Tot enkele jaren geleden vocht ik dagelijks tegen een extreem negatief zelfbeeld. Tien jaar lang worstelde ik met verschillende eetstoornissen: van anorexia, tot bulemia en orthorexia. Elke dag voelde jarenlang aan als een strijd met mezelf. (Wil je mijn verhaal beluisteren? Dan kan dit altijd in DEZE podcast aflevering.)

Jarenlang cijferde ik mezelf weg voor alles en iedereen, jarenlang was ik extreem verlegen en had ik liever onder tafel gekropen om mezelf te verstoppen dan mezelf te laten zien. Jarenlang had ik het gevoel dat ik vooral geleefd werd, maar had ik geen idee hoe het voelde om echt te leven.

Gudrun Hespel

Tot er in 2013 iets klikte in mijn hoofd. Op dat moment was ik op zo’n dieptepunt in mijn leven belandt dat ik echt het gevoel had: als dit is hoe leven voelt, dan hoeft het voor mij echt niet meer. Maar in plaats van op te geven gaf net dit ultieme dieptepunt mij de kracht om het roer volledig om te gooien.

Het was voor mij echt erop of eronder: als ik me ooit anders zou willen voelen dan zou ik drastische beslissingen moeten maken. En dat deed ik ook. Op een dag besliste ik: en nu is’t aan mij. Nu is het tijd om voor mezelf te leven. Los van alle verwachtingen van anderen, los van perfectie, gewoon… voor mij.

Dat is voor mij de dag van het begin van de rest van mijn leven. MIJN leven. De dag waarop de zoektocht naar wie Gudrun diep vanbinnen echt was is begonnen.

Gudrun Hespel

Dromen, durven, doen.

Toen ik bijna tien jaar geleden de weg naar mezelf terug vond besloot ik dat ik er mijn levensmissie van zou maken dat zoveel mogelijk mensen zich nooit zo slecht als mij zouden moeten voelen, op welke manier dan ook.

En zo werd het vuur in mij als ondernemer aangewakkerd en ontstond in 2019 mijn eerste bedrijf: The Fittest You (Nu feelgud), in 2020 de BOOST! app en in 2022 Re.Charge. Allemaal met dezelfde missie: mensen helpen om zich beter in hun vel te voelen: zowel mentaal als fysiek.

Met feelgud wil ik jou helpen om ook de weg naar jezelf terug te vinden en meer geluk in je leven te ervaren, net als ik.