TIL JE KRACHTTRAINING NAAR EEN HOGER NIVEAU MET FEELGUD!

Wil je graag starten met krachttraining, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Of ben je het beu om uren in de gym te spenderen zonder echt resultaat? 

Feelgud to the rescue!

Bij Feelgud kan je terecht voor efficiënte, doelgerichte en evidence-based trainingsschema’s voor in de gym.

  • Gebalanceerde trainingsschema’s om je hele lichaam sterker te maken
  • Kies zelf 2, 3 of 4 trainingsdagen
  • Handige printables om je progress te tracken
  • Begeleid met instructievideo’s per oefening
Dankzij Feelgud vanaf nu geen gesukkel meer in de gym, maar efficiënt trainen mét resultaat!

Waarom voor de schema's van feelgud kiezen?

Tegenwoordig kan iedereen zich online zomaar Personal Trainer noemen, zelfs zonder degelijke opleiding. Zelf fit zijn is echter absoluut geen garantie dat je anderen op een correcte, veilige manier kan begeleiden.

Gudrun Hespel is gediplomeerd personal trainer en heeft ondertussen al jaren ervaring met het begeleiden van zowel beginners als gevorderde sporters.

Haar sterkte? Oefeningen op een toegankelijke, duidelijke manier uitleggen met veel aandacht voor de juiste houding, zodat jij niet alleen kan starten met sporten, maar ook op een gezonde manier kan blijven sporten en alles juist leert uitvoeren!

Word feelgud member en krijg elke 4-6 weken een nieuw schema!

Word vandaag nog Feelgud Member en krijg elke 4-6 weken toegang tot verschillende gloednieuwe trainingsschema’s. In het begin zal dit om de 6 weken zijn om je lichaam de tijd te geven om zich aan te passen, naarmate je vordert zullen de schema’s wijzigen naar om de 4 weken een nieuw schema!

Bovendien vind je in het membership naast de krachttrainingsschema’s ook nog allerlei home workouts en loopschema’s. Kortom: alles wat je nodig hebt om sterker én fitter te worden!