GENOEG - Gudrun Hespel

GENOEG

Lieve lezer,

Wat fijn dat je mijn boek aan het lezen bent. Hopelijk kan jij binnenkort in de spiegel kijken en zeggen:

“Ik ben goed genoeg, precies zoals ik ben”.

Op deze pagina kan je onder andere invulbare pagina’s vinden bij de opdrachten in het boek die je kan afprinten, je vindt hier ook de bodyscan meditatie en ontdek hoe ik je nog meer kan helpen naar een happy body en happy mind.

Als je het boek leuk vind doe je me bovendien een ontzettend groot plezier als je even een review wilt achterlaten. Dat kan HIER bij Standaard boekhandel of HIER op bol.com. 

Heel veel liefs,

Gudrun

DO THE WORK

Het boek lezen is één stap in de goede richting, maar als je écht wilt veranderen, dan zal je er ook tijd en energie in moeten steken om jezelf beter te leren kennen en je denkpatronen te veranderen.

Download de invulbare pagina’s voor de opdrachten in het boek door je email adres hier rechts even achter te laten and let’s do the work together!

Bodyscan meditatie

De bodyscan meditatie is een onmisbare meditatie om de connectie met je lijf terug te vinden. Denk eraan: oefening baart kunst, het is heel normaal als dit in het begin nog niet zo vlot lukt of heel ongemakkelijk aanvoelt, hoe meer je oefent, hoe beter het echter zal lukken!

Ontdek hoe ik je nog meer kan helpen