Kamp Waes - Gudrun Hespel
Kamp Waes - Gudrun Hespel
Kamp Waes 2024 - Gudrun Hespel

Hoi, ik ben Gudrun, en ik ben een van de deelnemers van seizoen 2 van Kamp Waes.

Afgelopen jaar was één gigantisch avontuur. Mijn voorbereiding voor Kamp Waes liep he-le-maal niet zoals gepland en amper één maand op voorhand dacht ik nog dat een deelname er echt niet meer in zat.

Toch stond ik op 17 juli 2023 vol goede moed aan de start (of eigenlijk… de eindmeet? Want de weg ernaartoe was one hell of a ride), en besloot ik er het beste van te maken.

Hoe ik het ervan af bracht in Kamp Waes, daar ga ik uiteraard niets over verklappen. Maar ik neem je met heel veel plezier mee achter de schermen in mijn avontuur.

Je kan mijn avontuur volgen op mijn instagram, tiktok, youtube en podcast.

Maar voor ik je meeneem in dat grote avontuur, heb ik een belangrijke vraag voor jou:

 

Heb jij zin om in 2024 fitter dan ooit te worden, samen met mij en mijn medekandidaten?

Heb jij zin om in 2024 fitter dan ooit te worden, samen met mij en mijn medekandidaten?

Dan heb ik een zotte uitdaging voor u. De vraag is alleen: durf jij wel de uitdaging aan te gaan?!

Kamp Waes - Gudrun Hespel
Kamp Waes - Gudrun Hespel

Welkom bij Kamp Gud

Wil jij in 2024 fitter worden dan ooit tevoren, samen met mij en mijn medekandidaten van Kamp Waes? Doe dan nu mee aan Kamp Gud.

6 weken lang laten mijn medekandidaten van Kamp Waes en ik jou zweten en delen we een deel van onze workouts die ons hebben geholpen om ons lijf klaar te stomen voor de grootste uitdaging van ons leven. Van kickboksen met Youssef, tot callisthenics met Jolan, lopen met mezelf en crossfit met Eva. één ding is zeker: zweten zult ge.

Wij hebben ons best al gedaan. Nu is’t aan u. 

Durf jij de uitdaging aan?

Registreer hieronder en je ontvangt meteen alle info om deel te nemen in je mailbox. Let op: onze mails durven al wel eens in spam te belanden, dus check zeker ook je spamfolder als je niet meteen een mailtje ontvangt

waarom Kamp Gud?

In mijn dagelijks leven ben ik personal trainer en heb ik er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen terug met plezier aan het sporten te krijgen.

Met Kamp Gud wil ik jou dan ook uit je zetel krijgen en laten zien dat sporten ook écht gewoon plezant kan zijn. Begrijp me niet verkeerd, Kamp Gud zal pittig worden, we zijn niet voor niets allemaal geselecteerd voor Kamp Waes, maar het zal je vooral ook laten zien dat er zo veel verschillende manieren zijn om te bewegen, dat een workout ook gewoon heel leuk kan zijn en dat afzien en genieten ook samen kunnen gaan.

Kamp Gud is zowel voor de beginnende als de gevorderde sporter toegankelijk. Voor gevorderde sporters maak ik het gewoon soms net dat tikkeltje meer spicy, maar ook voor beginners worden er voldoende opties gegeven. 

Is één van jouw doelen voor 2024 om meer te bewegen of wil jij je fitheid naar the next level tillen? Doe dan nu mee aan Kamp Gud en voor je het weet ben je binnen 8 weken fitter dan ooit tevoren!

 

Wat kan je in kamp gud verwachten?

In Kamp Gud wil ik jou uit je zetel, in je sportschoenen krijgen om samen met ons te sporten.

Zo leert wereldkampioen kickboksen Youssef jou de kneepjes van het vak, deelt Sara met jou haar trainingsschema dat haar geholpen heeft in de voorbereiding voor Kamp Waes, leert Jolan jou de basis bewegingen van callisthenics, deelt Jef zijn krachttraining om een betere loper te worden, laat Eva je zweten met enkele pittige crossfit workouts, hept Boris je even te ontspannen met een zalige yoga flow en nog zoveel meer.

Vanaf 5 februari krijg je van mij 6 weken lang elke dag een nieuwe workout. Soms erg pittige workouts, soms een rustigere stretch om even op adem te komen. Alles wat jij nodig hebt om in 6 weken topfit te worden!

Kamp waes behind the scenes

Wil jij graag een kijkje behind the scenes van mijn kamp waes avontuur?

Wil jij graag een kijkje behind the scenes van mijn kamp waes avontuur?

Via mijn sociale media kanalen geef ik je met veel plezier een kijkje achter de schermen van Kamp Waes van mezelf en mijn medekandidaten.

Op mijn sociale media en in mijn podcast “Gud Bezig” geef ik je een kijkje in mijn avontuur!

Zin in meer? ontdek dan mijn volledige aanbod!

Neem gerust een kijkje in mijn uitgebreide aanbod. Gaande van home-workouts, tot schema’s voor in de gym, loopschema’s, diverse workshops rond body en mind en meer.